Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-12-2021 20:30
Czas przygotowywania
18-12-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
66h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:66%
Całkowity czas66
Czas w TO:6
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 461g (W ~410)
Woda: 304g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:66%
Całkowity czas66
Czas w TO:6
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 461g (W ~410)
Woda: 304g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Składniki
461g
Mąka
304g
Woda
0.45g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Nuvola 66
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p3utq5qigk/