Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-07-2023 20:27
Czas przygotowywania
05-07-2023 17:27
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:21
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1092g (W ~320)
Woda: 655g
Drożdże:0.62g
Sól:: 33g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:21
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1092g (W ~320)
Woda: 655g
Drożdże:0.62g
Sól:: 33g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
1092g
Mąka
655g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.62g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p32b5jtil0/