Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-05-2022 20:40
Czas przygotowywania
29-05-2022 20:40
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 359g (W ~330)
Woda: 234g
Drożdże:0.42g
Sól:: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 359g (W ~330)
Woda: 234g
Drożdże:0.42g
Sól:: 7g
Składniki
359g
Mąka
234g
Woda
0.42g
Drożdże
7g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p2mgsrpd9r/