Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-11-2021 00:00
Czas przygotowywania
27-11-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas42
Czas w TO:16
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 587g (W ~370)
Woda: 393g
Drożdże:0.38g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas42
Czas w TO:16
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 587g (W ~370)
Woda: 393g
Drożdże:0.38g
Sól:: 20g
Składniki
587g
Mąka
393g
Woda
0.38g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/p2fptkzdxv/