Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-07-2023 19:05
Czas przygotowywania
15-07-2023 19:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1006g (W ~380)
Woda: 614g
Drożdże:0.58g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1006g (W ~380)
Woda: 614g
Drożdże:0.58g
Sól:: 31g
Składniki
1006g
Mąka
614g
Woda
0.58g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oyzexkpseu/