Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-03-2023 19:30
Czas przygotowywania
22-03-2023 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 307g (W ~380)
Woda: 184g
Drożdże:0.23g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 307g (W ~380)
Woda: 184g
Drożdże:0.23g
Sól:: 9g
Składniki
307g
Mąka
184g
Woda
0.23g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oy5nysyqhb/