Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-08-2023 03:01
Czas przygotowywania
17-08-2023 23:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1044g (W ~320)
Woda: 606g
Drożdże:0.23g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1044g (W ~320)
Woda: 606g
Drożdże:0.23g
Sól:: 30g
Składniki
1044g
Mąka
606g
Woda
0.23g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oxfq3va28b/