Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-10-2021 19:30
Czas przygotowywania
23-10-2021 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 655g (W ~320)
Woda: 393g
Drożdże:0.81g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 655g (W ~320)
Woda: 393g
Drożdże:0.81g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
655g
Mąka
393g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.81g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
pizza szewczakowa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/owy5yvxome/