Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-05-2022 14:00
Czas przygotowywania
29-05-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
51h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas51
Czas w TO:10
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 630g (W ~390)
Woda: 410g
Drożdże:0.51g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas51
Czas w TO:10
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 630g (W ~390)
Woda: 410g
Drożdże:0.51g
Sól:: 20g
Składniki
630g
Mąka
410g
Woda
0.51g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Pizza?
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/owwhkop3ju/