Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-03-2022 15:00
Czas przygotowywania
20-03-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 905g (W ~330)
Woda: 570g
Drożdże:1.89g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 905g (W ~330)
Woda: 570g
Drożdże:1.89g
Sól:: 26g
Składniki
905g
Mąka
570g
Woda
1.89g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ot0rljkgh7/