Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:4
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 659g (W ~380)
Woda: 408g
Drożdże:1.11g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:4
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 659g (W ~380)
Woda: 408g
Drożdże:1.11g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
659g
Mąka
408g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
1.11g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oqi1zdb22a/