Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:2
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 602g (W ~300)
Woda: 361g
Drożdże:2.59g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:2
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 602g (W ~300)
Woda: 361g
Drożdże:2.59g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
602g
Mąka
361g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
2.59g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/opvniu7wew/