Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 666g (W ~380)
Woda: 433g
Drożdże:0.83g
Sól:: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 666g (W ~380)
Woda: 433g
Drożdże:0.83g
Sól:: 22g
Składniki
666g
Mąka
433g
Woda
0.83g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Pizzaiolo Czare
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oomkhhivlq/