Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-09-2021 16:34
Czas przygotowywania
24-09-2021 16:34
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1833g (W ~330)
Woda: 1192g
Drożdże:3.24g
Sól:: 48g
Oliwa z oliwek: 48g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1833g (W ~330)
Woda: 1192g
Drożdże:3.24g
Sól:: 48g
Oliwa z oliwek: 48g
Składniki
1833g
Mąka
1192g
Woda
48g
Oliwa z oliwek
3.24g
Drożdże
48g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/onvshie1yq/