Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:67%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 634g (W ~370)
Woda: 425g
Drożdże:0.47g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:67%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 634g (W ~370)
Woda: 425g
Drożdże:0.47g
Sól:: 21g
Składniki
634g
Mąka
425g
Woda
0.47g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/onlaf4fezg/