Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
277g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
80h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:277g
Hydratacja:63%
Całkowity czas80
Czas w TO:8
Czas w TK:72
Składniki Mąka: 982g (W ~420)
Woda: 618g
Drożdże:0.85g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:277g
Hydratacja:63%
Całkowity czas80
Czas w TO:8
Czas w TK:72
Składniki Mąka: 982g (W ~420)
Woda: 618g
Drożdże:0.85g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 31g
Składniki
982g
Mąka
618g
Woda
31g
Oliwa z oliwek
0.85g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
nuvola po raz pierwszy
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/omjal7zbmg/