Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-06-2023 21:40
Czas przygotowywania
02-06-2023 15:40
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:61%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 610g (W ~310)
Woda: 372g
Drożdże:0.25g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:61%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 610g (W ~310)
Woda: 372g
Drożdże:0.25g
Sól:: 19g
Składniki
610g
Mąka
372g
Woda
0.25g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
pizza 2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/om5dav6a6h/