Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-02-2023 20:00
Czas przygotowywania
02-03-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:25
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 460g (W ~380)
Woda: 276g
Drożdże:0.13g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:25
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 460g (W ~380)
Woda: 276g
Drożdże:0.13g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.13g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Proces pierwszy
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/olqefhjljl/