Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-01-2023 22:15
Czas przygotowywania
07-01-2023 22:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 150g (W ~330)
Woda: 90g
Drożdże:0.04g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 150g (W ~330)
Woda: 90g
Drożdże:0.04g
Sól:: 5g
Składniki
150g
Mąka
90g
Woda
0.04g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Elo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ol5ehiugnz/