Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 350g (W ~320)
Woda: 192g
Drożdże:0.59g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 350g (W ~320)
Woda: 192g
Drożdże:0.59g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
350g
Mąka
192g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.59g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ojgoivyhvl/