Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-11-2021 09:01
Czas przygotowywania
24-11-2021 12:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
51h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:56%
Całkowity czas51
Czas w TO:9
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 1760g (W ~390)
Woda: 986g
Drożdże:1.69g
Sól:: 54g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:56%
Całkowity czas51
Czas w TO:9
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 1760g (W ~390)
Woda: 986g
Drożdże:1.69g
Sól:: 54g
Składniki
1760g
Mąka
986g
Woda
1.69g
Drożdże
54g
Sól
Notatki
Napoletana hydro 56
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ohklvw8dcb/