Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 392g (W ~360)
Woda: 255g
Drożdże:0.31g
Sól:: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 392g (W ~360)
Woda: 255g
Drożdże:0.31g
Sól:: 13g
Składniki
392g
Mąka
255g
Woda
0.31g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
daw
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ogf9ao3ski/