Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 686g (W ~380)
Woda: 432g
Drożdże:0.49g
Sól:: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 686g (W ~380)
Woda: 432g
Drożdże:0.49g
Sól:: 22g
Składniki
686g
Mąka
432g
Woda
0.49g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ofcg4v5z2i/