Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:68%
Całkowity czas43
Czas w TO:19
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 934g (W ~380)
Woda: 635g
Drożdże:0.50g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:68%
Całkowity czas43
Czas w TO:19
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 934g (W ~380)
Woda: 635g
Drożdże:0.50g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
934g
Mąka
635g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oepsdvneus/