Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-04-2023 06:00
Czas przygotowywania
02-04-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
31h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas31
Czas w TO:7
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 482g (W ~350)
Woda: 304g
Drożdże:0.89g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas31
Czas w TO:7
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 482g (W ~350)
Woda: 304g
Drożdże:0.89g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
482g
Mąka
304g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.89g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/obnglfck2n/