Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-04-2023 18:37
Czas przygotowywania
29-04-2023 18:37
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1034g (W ~330)
Woda: 590g
Drożdże:2.85g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1034g (W ~330)
Woda: 590g
Drożdże:2.85g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
1034g
Mąka
590g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
2.85g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oayrcx2did/