Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-04-2022 01:12
Czas przygotowywania
02-04-2022 13:12
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 153g (W ~360)
Woda: 92g
Drożdże:0.18g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas36
Czas w TO:8
Czas w TK:28
Składniki Mąka: 153g (W ~360)
Woda: 92g
Drożdże:0.18g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.18g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/oaw7tgbzfe/