Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-09-2022 18:00
Czas przygotowywania
25-09-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
295g
Waga porcji
9szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:9szt
Waga porcji:295g
Hydratacja:62%
Całkowity czas47
Czas w TO:8
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 1590g (W ~380)
Woda: 986g
Drożdże:1.86g
Sól:: 49g
Oliwa z oliwek: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:9szt
Waga porcji:295g
Hydratacja:62%
Całkowity czas47
Czas w TO:8
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 1590g (W ~380)
Woda: 986g
Drożdże:1.86g
Sól:: 49g
Oliwa z oliwek: 30g
Składniki
1590g
Mąka
986g
Woda
30g
Oliwa z oliwek
1.86g
Drożdże
49g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/o7x2mrh7iz/