Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-03-2023 15:01
Czas przygotowywania
04-03-2023 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
14szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:14szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 2147g (W ~330)
Woda: 1288g
Drożdże:0.94g
Sól:: 64g
Parametry ciasta
Ilość porcji:14szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 2147g (W ~330)
Woda: 1288g
Drożdże:0.94g
Sól:: 64g
Składniki
2147g
Mąka
1288g
Woda
0.94g
Drożdże
64g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/o7vosacbch/