Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
550g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:550g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:2
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 332g (W ~330)
Woda: 199g
Drożdże:1.36g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:550g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:2
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 332g (W ~330)
Woda: 199g
Drożdże:1.36g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
332g
Mąka
199g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
1.36g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/o53tmfdgzo/