Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-11-2021 18:10
Czas przygotowywania
24-11-2021 21:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 311g (W ~170)
Woda: 193g
Drożdże:1.45g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 311g (W ~170)
Woda: 193g
Drożdże:1.45g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
311g
Mąka
193g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.45g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/o2lgqrrccy/