Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-01-2023 21:00
Czas przygotowywania
29-01-2023 10:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
37h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas37
Czas w TO:18
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 650g (W ~360)
Woda: 410g
Drożdże:0.31g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas37
Czas w TO:18
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 650g (W ~360)
Woda: 410g
Drożdże:0.31g
Sól:: 20g
Składniki
650g
Mąka
410g
Woda
0.31g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/o1ojz1zezp/