Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-08-2023 10:00
Czas przygotowywania
21-08-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 658g (W ~250)
Woda: 428g
Drożdże:0.66g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 658g (W ~250)
Woda: 428g
Drożdże:0.66g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
658g
Mąka
428g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.66g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/o0tvvmjyzo/