Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:64%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 359g (W ~330)
Woda: 230g
Drożdże:0.15g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:64%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 359g (W ~330)
Woda: 230g
Drożdże:0.15g
Sól:: 11g
Składniki
359g
Mąka
230g
Woda
0.15g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nzrvxtrqib/