Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1001g (W ~410)
Woda: 700g
Drożdże:0.43g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1001g (W ~410)
Woda: 700g
Drożdże:0.43g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
1001g
Mąka
700g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
0.43g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
Niebieskie Ciasto 😉
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nz2jeaexxh/