Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
25-08-2023 09:00
Czas przygotowywania
26-08-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
350g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
56%
Hydratacja
34h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:56%
Całkowity czas34
Czas w TO:10
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 868g (W ~360)
Woda: 486g
Drożdże:1.01g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:56%
Całkowity czas34
Czas w TO:10
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 868g (W ~360)
Woda: 486g
Drożdże:1.01g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
868g
Mąka
486g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
1.01g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nysoli6oke/