Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-10-2021 21:30
Czas przygotowywania
24-10-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:66%
Całkowity czas41
Czas w TO:4
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 634g (W ~370)
Woda: 419g
Drożdże:1.11g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:66%
Całkowity czas41
Czas w TO:4
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 634g (W ~370)
Woda: 419g
Drożdże:1.11g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
634g
Mąka
419g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.11g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Petra
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nyhdiy7svq/