Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
60h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas60
Czas w TO:16
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 473g (W ~400)
Woda: 293g
Drożdże:0.29g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas60
Czas w TO:16
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 473g (W ~400)
Woda: 293g
Drożdże:0.29g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
473g
Mąka
293g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nvxikylar6/