Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-05-2023 16:00
Czas przygotowywania
13-05-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:1
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 368g (W ~190)
Woda: 221g
Drożdże:5.35g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:1
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 368g (W ~190)
Woda: 221g
Drożdże:5.35g
Sól:: 11g
Składniki
368g
Mąka
221g
Woda
5.35g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nv2uizq0em/