Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
180g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:180g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 428g (W ~330)
Woda: 265g
Drożdże:0.83g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:180g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 428g (W ~330)
Woda: 265g
Drożdże:0.83g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
428g
Mąka
265g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.83g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nuyuvpllkz/