Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 584g (W ~330)
Woda: 380g
Drożdże:0.21g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 584g (W ~330)
Woda: 380g
Drożdże:0.21g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
584g
Mąka
380g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.21g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Jjj
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nud34dxmtt/