Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-07-2023 15:00
Czas przygotowywania
29-07-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 303g (W ~330)
Woda: 182g
Drożdże:0.57g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 303g (W ~330)
Woda: 182g
Drożdże:0.57g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
303g
Mąka
182g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.57g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ntxoi4ztqn/