Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-07-2023 13:30
Czas przygotowywania
18-07-2023 13:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~330)
Woda: 276g
Drożdże:0.20g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 460g (W ~330)
Woda: 276g
Drożdże:0.20g
Sól:: 14g
Składniki
460g
Mąka
276g
Woda
0.20g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pierwsza pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nsoquedyng/