Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-03-2023 18:42
Czas przygotowywania
18-03-2023 18:42
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1227g (W ~330)
Woda: 736g
Drożdże:0.54g
Sól:: 37g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1227g (W ~330)
Woda: 736g
Drożdże:0.54g
Sól:: 37g
Składniki
1227g
Mąka
736g
Woda
0.54g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/noxo558w6c/