Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-06-2023 20:00
Czas przygotowywania
14-06-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:63%
Całkowity czas47
Czas w TO:11
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 686g (W ~380)
Woda: 432g
Drożdże:0.25g
Sól:: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:63%
Całkowity czas47
Czas w TO:11
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 686g (W ~380)
Woda: 432g
Drożdże:0.25g
Sól:: 22g
Składniki
686g
Mąka
432g
Woda
0.25g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nmehisrkya/