Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 631g (W ~330)
Woda: 379g
Drożdże:0.31g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 631g (W ~330)
Woda: 379g
Drożdże:0.31g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
631g
Mąka
379g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nlrkrcksca/