Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1127g (W ~330)
Woda: 676g
Drożdże:0.39g
Sól:: 34g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1127g (W ~330)
Woda: 676g
Drożdże:0.39g
Sól:: 34g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
1127g
Mąka
676g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.39g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nlosznqedr/