Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 639g (W ~330)
Woda: 403g
Drożdże:1.67g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 639g (W ~330)
Woda: 403g
Drożdże:1.67g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
639g
Mąka
403g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
1.67g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nl1n6g5nia/