Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 325g (W ~330)
Woda: 195g
Drożdże:0.19g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 325g (W ~330)
Woda: 195g
Drożdże:0.19g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
325g
Mąka
195g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.19g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
5 Stagioni 2-gie podejście
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nksuzs5zeb/