Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-04-2023 22:00
Czas przygotowywania
21-04-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas46
Czas w TO:16
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 484g (W ~380)
Woda: 339g
Drożdże:0.27g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas46
Czas w TO:16
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 484g (W ~380)
Woda: 339g
Drożdże:0.27g
Sól:: 17g
Składniki
484g
Mąka
339g
Woda
0.27g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/nkg14x56qq/